8.6 C
New York kenti
Cuma, Mart 29, 2024

Buy now

spot_img

BofA’dan Zoom hisse tavsiyesi

Bank of America, Zoom hisseleri için hedef fiyat tahminini yüzde 48 yükselişle 480 dolar olarak belirlerken, şirket için ‘al’ tavsiyesini korudu

Bank of America, Zoom ile ilgili yayımladığı bir araştırma raporunda, hibrit çalışma sistemiyle birlikte Zoom’un çevrimiçi toplantı lideri olmaya devam edeceğini belirterek, şirket için hisse hedef fiyatını 480 dolar olarak belirledi ve ‘al’ tavsiyesini korudu. Zoom’un hisseleri şu an 324 dolar civarında bulunuyor.

Salgının devam etmesi ve şirketlerin daha esnek bir çalışma sistemini benimsemesiyle2021’in Zoom için bir diğer iyi yıl olacağını belirten BofA analistleri, pandemi sonrasında da Zoom’un iyi bir konumda bulunmasını beklediklerini söyledi.

Zoom’un hızlı bir inovasyon süreciyle Zoom Phone gibi yeni ürünler yarattığına değinen analistler, şirketin 500 bin paralı kullanıcıya ulaşmaya yakın olduğunu ve hala büyüme potansiyeli barındırdığını vurguladı.

BofA, şirket için hala ‘Zoom yorgunluğu’ ve kullanıcıların başka uygulamalara yönelmesi gibi risklerin bulunduğunu belirtirken, temel senaryosunda Zoom’un 2021 yılında gelirlerini yüzde 325 artırmasını beklediklerini ifade etti.

Zoom’un müşterilerinin nasıl bir araya geldiği, iletişim kurduğu ve iş birliği yaptığı konusunda temel oluşturacak çözümler geliştirmek için 250.000 dolar ila 2,5 milyon dolar arasında başlangıç yatırımı alacağı açıklanmıştı. Zoom Apps Fonu’nun bu bağlamda ürünleri hayata geçirecek geliştiricilere yatırım yapacağı biliniyor.

Zoom’un kurucusu ve CEO’su Eric S. Yuan, yaklaşık on yıl önce kurduğu şirketinin bugünkü haline gelmesinde erken yatırımcıların rolünün büyük olduğunun altını çizmişti.

Yuan açıklamasında, “Geçtiğimiz yıldan çıkardığım en önemli ders, toplantıları üretken ve eğlenceli tutmamız gerektiğiydi. Umarım Zoom Apps Fonu, müşterilerimizin daha mutlu toplantılar gerçekleştirmesine ve daha sorunsuz bir şekilde bizimle iş birliği yapmasına yardımcı olur. Platformumuzun gelişmesinin ayrıca girişimcilere yeni işler kurmalarında katkı sağlayacağını düşünüyorum.” demişti.

Benzer Haberleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bağlantıda Kalın

0BeğenenlerBeğen
3,912TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
spot_img

En Son Haberler